Overslaan naar content

Meet the team

Zin in een kijkje achter de schermen bij de leukste carwash in Alkmaar, Beverwijk en Castricum? Hier maak je kennis met verschillende mensen uit ons team! Een verzameling van autoliefhebbers, grapjassen en alles daartussenin. Hier vind je geen saaie bio's of stoffige verhalen. Nee hoor! We vertellen je liever over onze gekste werkervaringen, favoriete auto, en ja, zelfs onze carwash bijnaam. Ben je nieuwsgierig naar wie die mensen zijn die jouw auto laten blinken? Of denk je erover om zelf deel uit te maken van onze crew? Check dan hier de verhalen van ons team.

Doutsje

Hoe lang werk je al bij UP? Sinds 2016. Eerst als stagiaire marketing&communicatie, en later als medewerker klantenservice. Toen de klantenservice-uren niet meer samengingen met mijn nieuwe stage, ging ik in het weekend in de wasstraat zelf werken. Dat doe ik nu al 6 jaar met veel plezier naast mijn studie!

Wat vind je leuk aan het werk? Het contact met de gasten. Even kletsen, ze helpen met een vraag. Er zijn zelfs gasten die als blijk van waardering iets lekkers voor ons halen bij een fastfoodketen, of een doos chocolade geven. Dat maakt het werk extra speciaal.

Wat is je meest bijzondere ervaring op de carwash? Moeilijk kiezen! De gast die vroeg of ik zijn fiets in de wasstraat wilde wassen, of de gast die zijn eigen stofzuiger meenam naar het stofzuigerplein bijvoorbeeld. En de borrel die de directie organiseerde voor alle medewerkers, om een recordmaand te vieren. Na het uitreiken van de beloningen voor onze inzet zat de sfeer er goed in, en hebben we met z'n allen genoten van een flink feest. Die polonaise vergeet ik niet snel!